Rekord mennyiségű pályamű érkezett! Közönségszavazás májusban!

Két kategóriában, 53 épülettel versenghetnek idén az építészek családi házak és kis társasházak, valamint középület kategóriában az idén Noll Tamás elnökletével felálló, és persze ismét neves zsűri asztalán, illetve a helyzetre való tekintettel, feltehetőleg monitorjain.

Ezúton is köszönjük az alkotóknak, tervezőknek, pályázóknak, hogy megtiszteltek minket kiemelkedő minőségű pályaműveikkel.
Külön öröm számunkra, hogy a Családi ház, lakóépület kategória töretlen népszerűsége mellett tavalyhoz képest négyszer annyi pályamű érkezett a harmadik alkalommal meghirdetett Középület kategóriában is.

A zsűrizés hamarosan sor kerül, de az eredmények hagyományokhoz híven az őszi díjátadóig titokban maradnak.
A díjátadó időpontja és helyszíne: 2020. szeptember 25. Symbol Budapest, amelyre minden, a pályázaton érdekelt szakember meghívást kap. Így a dátumot érdemes már most előjegyzésbe venni! A részletekkel kapcsolatban természetesen időben jövünk!

Újdonság! Közönségszavazás májusban!
Egyik idei újdonságunk a május folyamán várható közönségszavazás, ahol a két kategóriában egy-egy pályamű nyerheti el a szavazók tetszését és ezzel az idei közönségdíjak egyikét. A közönségszavazás az Év háza pályázat Facebook oldalán indul 2020. május 20-án.
Készüljenek, szavazzanak, likeoljanak!

evhazaweboldalra jómeretuslider ujdatum 1

Kapcsolat

  • Build-Communication Kft.
  • Felelős munkatárs: Szelei Annamária
  • Tel.: ­(06 30) 688 2074
  • E-mail: palyazat@buildmarketing.hu
  • Cím: 2040, Budaörs, Szabadság út 117.

Misszió

Az Év háza pályázat célja megismerni és megismertetni a szakmával és a közvéleménnyel a neves Bíráló Bizottság által színvonalasnak ítélt épületeket, a példamutató és követendő építészeti magatartást.